Å designe sin egen nettside

Det er ikke alle som har råd eller til å designe sin egen nettside, og det er naturligvis ikke så rart. Skal man leie inn et firma som vårt til å gjøre det påfølger det naturligvis kostnader som folk flest ikke har råd til.

Men fortvil allikevel ikke; det er håp i hengende snøre! Uansett hva du vil bruke din webside til, om det så er til en bloggeller til noe helt annet, så har du i dag unike muligheter til å lage din egen nettside med et helt unikt uttrykk. Og det beste av alt er at det er utrolig billig og utrolig enkelt.

Tror du ikke på oss? Det skjønner vi også godt, men det er faktisk helt sant! Prosessen med å fikse seg sin egen nettside har i dag blitt så enkel at så nær sagt alle med et minimum av teknisk innsikt er i stand til å fikse jobben.

I lenken ovenfor får du en superenkel guide til hvordan det gjøres, men vi kan for syns skyld gjenta det her.

Prosessen er som sagt enkel og den foregår slik: Det du kan gjøre er og gå til One.com for å kjøpe deg et nettsted. Du velger selv hvilket navn du skal ha, men det må naturligvis være ledig. Hvis du har lyst til å skrive om blåklokker så kan blåklokkebloggen.no være et eksempel på et nettstednavn/domenenavn.

Deretter klikker du på det som kalles for WordPress-installasjon, og i løpet av bare noen få minutter er nettstedet ditt satt opp og klart til bruk. WordPress er en publiseringsplattform som lar deg logge inn på nettsiden din og redigere den direkte der med noe som kan minne om et type tekstbehandlingsprogram. Endringene kommer opp umiddelbart på siden og det er så lettvint at det nesten ikke er til å tro.

Dette er dog ikke det beste av alt! Det beste er at du kan velge mellom flere tusen profesjonelle design – som er helt gratis! De installeres bare med et museklikk og dermed har du fått akkurat det uttrykket du hadde ønsket deg. Rett og slett helt genialt.

Og har du valg et design som du ikke liker så kan du bare velge et nytt og det gamle fjernes – men innholdet tilpasses det nye både når det gjelder sider, innlegg, menyer, bilder etc.

For godt til å være sant? Prøv selv!