Benytt muligheten

I dag opplever vi noe utrolig sjeldent i Norge – det er godt være over hele landet, og dette er en situasjon som sjeldent inntreffer. Normalt sett er det godt vær sørpå og dårligere nordpå, eller omvendt. I dag skal vi derfor legge alle bekymringer til side og nyte en herlig dag fra nord til sør, og håpe at det gode været holder seg hele helgen. Det hadde virkelig vært en fantastisk opplevelse, og hvis man er litt kreativ av seg så kan man benytte muligheten til å jobbe litt med kunst også.

Blikkstille hav og herlige fjorder og fjell er et yndet motiv i Norge – både for fotografer og andre kunstnere. Hvorfor ikke ta båten med seg og tøffe ut i skjærgården og lete etter noe magiske motiver i det utrolige lyset som kan bli nå utover dagen? Det finnes som sagt bare muligheter og når man får dager som dette er dette er det utrolig viktig at man som utøvende kunstner vet å benytte seg av dem.

Jeg la ut en link i det forrige avsnittet, og det er rett og slett en lenke som leder deg til en båtside. På denne siden finner du mange finansieringsmuligheter hvis du er ute etter en båt av en eller annen størrelse, og dette er lån som du kan få kjapt utbetalt. Husk at det er mange båter som skifter hender nå og at det derfor kan være gode avtaler å gjøre.

Men nok om kjedelige tekniske ting – det er jo kunst vi er ute etter. Hvis du ikke er noen fan av båt, så kan du for eksempel ta for deg skogen og fjellene. Det er mange fine motiver nå på denne tiden, og blant annet kan fossene være store og dominerende som en følge av høy grad av snøsmelting. Dette kan gi spektakulære bilder, så hvis dette er noe som du kunne tenkt deg å sjekke ut, så hvorfor ikke gjøre det!

Nyt de deilige dagene vi har i vente og la deg inspirere til mer kunst!