En fin kollegabedrift

Av og til blir vi så utrolig glade når vi oppdager at grafiske bedrifter gjør ting gratis for sine kunder, og det er slett ikke så ofte at man får bevitne slike stunt. De som nå har gjort noe kjempepositivt er nettstedet Visuelle – en bedrift som driver med grafisk arbeid, og deriblant design av nettsider.

I en artikkel de nylig la ut gjorde de sine lesere oppmerksom på en ting som kan spare dem for masse penger, samtidig som firmaet selv faktisk kan tape på det. Dette er storsinnet og det synes vi fortjener en aldri så liten oppmerksomhet fra vår side.

I artikkelen er det snakk om design av hjemmesider og at det er mange som har lyst på det. Privatpersoner som ikke kjenner til programmering må derfor i mange tilfeller lene seg på innleide tjenester, slik som Visuelle selv, og at det å få designet en nettside som man for eksempel vil bruke som en blogg derfor kan bli kostbart.

De understreker også at du godt forstår at dette blir uoppnåelig for folk flest, og at de derfor ønsket å gjøre noe med saken. De har derfor vært så snille at de har lagt ut en aldri så liten oppskrift på hvordan dette kan gjøres så billig som mulig, samtidig som de har understreket at man får høy kvalitet på designet hvis man velger den løsningen. Dette er virkelig snilt gjort og fortjener som sagt en aldri så liten hyllest fra oss her på siden.

Det er bruken av WordPress som trekkes fram, og ettersom vi har erfaring med det kan vi ikke annet gjøre enn å nikke samtykkende til akkurat det. Fantastisk flott gjort av gjengen i Visuelle, og vi håper andre bedrifter følger opp og kommer med sine gratisråd til leserne sine.

Veldig bra og kudos sendes over fra oss til dere!