Har du behov for en god reklameprodusent så vil jeg anbefale Mediebyrået, for de kan hjelpe deg med det aller meste.

Sidene deres, som virkelig ser flotte ut, viser alt hva de kan by på og det er ikke så rent lite hvis du skulle tro det. Generelt reklamemateriell, websider, aviser, kundeblad, medietrening, film m.m. er bare noe av det som tilbys av tjenester der.

Det er Jan Mysen, som blant annet har jobbet mye med refinansiering som styrer skuta – og dette er en kar som vet hva han gjør!

Har du en bedrift eller har behov for å markedsføre deg på en eller annen måte så er det ingenting å vente på. Husk at synlighet er nøkkelen til enhver suksesshistorier og det er ikke sikkert at alle klarer å få til den organiske veksten. Med organisk vekst mener vi altså at bedriften eller arrangementet etc. vokser av seg selv – for eksempel gjennom kanaler som Facebook (som faktisk kan være veldig nyttig – spesielt om man er flink å bruke det).

Som sagt tilbys det massevis av hjelp her og det kan lønne seg å ‘angripe’ på flere fronter samtidig. Da skaffer du deg flere bein å stå på og det er som kjent veldig nyttig. Å være synlig handler om ikke bestandig om å selge noe så ikke forvent å tjene penger på dine kampanjer. Når folk har lagt merke til deg så ligger du der latent i bakhodene og når de har behov for deg vil plutselig bedriften din komme til overflaten igjen.

Husk også at markedsføringen din ikke trenger å bli så kostbar. I første omgang kan du lage en enkel hjemmeside og kanskje også ta et lite mediekurs. Du vil da lære deg noen enkle knep om hvordan du skal forholde deg til dine kunder når de tar kontakt med deg. Her er det veldig mye nyttig å lære!